مو

پروتئین ابریشم در محصولات مراقبت از مو

استفاده از پروتئین ابریشم در لوازم آرایشی

از سریسین به تنهایی یا در ترکیب با فیبروئین ابریشم در محصولات آرایشی پوست، مو و ناخن استفاده شده است.

ژل‌های سریسین محتوای هیدروکسی پرولین را در لایه شاخی افزایش می‌دهند و باعث کاهش امپدانس پوست می‌شوند که خاصیت مرطوب کنندگی سریسین را نشان می‌دهد. ژل‌های سریسین هنگام استفاده بر روی پوست افراد سالم، کاهش امپدانس پوستی، افزایش سطح هیدروکسی پرولین و هیدراتاسیون سلول‌های اپیدرمی را نشان داده‌اند. بنابراین، سریسین رطوبت ذاتی پوست را افزایش می‌دهد.

پروتئین ابریشم در محصولات مراقبت از مو

ابریشم یک پروتئین طبیعی است که توسط حشرات تولید کننده ابریشم مانند کرم و عنکبوت ایجاد می‌شود. الیاف ابریشم به دلیل مقاومت خارق العاده و درخشش براق شناخته می‌شوند. در گذشته از ابریشم معمولاً برای ایجاد پارچه، بلکه همچنین برای بهبودی پوست و تولید پودر آرایش بدن استفاده می‌شد.

چگونه می‌توان پروتئین ابریشم هیدرولیز شده به محصولات موی خود اضافه کنیم

شما می‌توانید پروتئین ابریشم هیدرولیز شده را در آب مقطر حل کرده و با سایر پروتئین‌ها ترکیب شده و یک محلول پروتئینی کدر ایجاد کنید. از این محلول برای تغذیه و صاف کردن رشته‌های آسیب دیده و محافظت از موهایتان در برابر آسیب‌های بعدی استفاده کنید. همچنین موخوره را رام کرده و باعث می‌شود تا انتهای ساقه مو شما از هم جدا نشود.
از فاصله حدود 5 اینچ روی موهای خشک اسپری کنید و اجازه دهید جذب شود. هفته‌ای یکبار استفاده کنید. آن را در یخچال نگهداری کنید.
شما می‌توانید پروتئین ابریشم هیدرولیز شده را به محصولات آماده مراقبت از مو مانند شامپوها، نرم کننده‌ها، مومیایی کردن مو، پمادها، لوسیون‌ها و کرم‌ها اضافه کنید. این خاصیت نرم کنندگی محصولات موی شما را افزایش می‌دهد.
ابریشم هیدرولیز شده باید در سطح غلظت بین 0.5 تا 10٪ به محصولات مو اضافه شود. به خاطر داشته باشید که پروتئین بیش از حد منجر به شکنندگی می‌شود، و بنابراین حالت دادن به موهای شما را دشوار می‌کند. استفاده روزانه از محصولات غنی شده با پروتئین ممکن است بهترین نتیجه برای موهای شما نباشد.

محصولات مراقبت از مو غنی شده با پروتئین ابریشم

محصولات زیر حاوی پروتئین ابریشم هیدرولیز شده به عنوان یکی از مواد فعال است.

شامپوها و نرم کننده‌ها

شامپوی غنی شده با پروتئین ابریشم برای موهای خشک، آسیب دیده یا غیرقابل کنترل ایده آل است. در ترکیب با نرم کننده همراه، رشته‌های وحشی را رام می‌کند و موها را صاف، ابریشمی و درخششی آینه مانند می‌کند. پاک کننده‌های ملایم و غیر سولفات بدون پاک کردن رنگ، همه ناخالصی‌ها را از بین می‌برند.

محصولات صاف کننده مو

استفاده از پروتئین ابریشم روش صحیح‌تری نسبت به فرمول‌های سنتی صافی کراتین ارائه می‌دهد. این روش مانند اکثر درمان های صاف کننده است. زمان پردازش به وضعیت موهای شما بستگی دارد. برای صاف، براق و قابل کنترل بودن موها تا 12 هفته تبلیغ می‌شود.
نتیجه گیری
الیاف ابریشم از کرم ابریشم دارای خواص فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی بسیار خوبی است.
سریسین حاوی 18 نوع اسید آمینه است، از جمله هر 8 نوع اسید آمینه ضروری برای انسان را دارا می‌باشد. پپتید سریسین و هیدرولیزات آن از خاصیت جذب رطوبت عالی برخوردار است. پروتئین‌های ابریشم بسیاری از فعالیت‌های بیولوژیکی مانند آنتی اکسیداسیون و عملکردهای دارویی مانند فعالیت‌های ضد سرطان، فعالیت های ضد التهابی و ضد میکروبی را انجام می‌دهند.
‫0/5 (0 امتیاز )
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.