مو

روغن ماکادامیا

روغن ماکادامیا (یا روغن آجیل macadamia) روغن غیر فرار است که از آجیل درخت ماکادمیا که بومی استرالیا است، بدست می آید. روغن ماکادمیا گاهی در غذا به عنوان یک روغن سرخ کردنی یا سالاد استفاده می شود و در فرمولاسیون های آرایشی به عنوان یک نرم کننده بسیار رایج است. این روغن دارای ظاهر شفاف و روشن است.برخلاف روغن نارگیل، در دمای اتاق مایع است. روغن ماکادامیا غنی از اسید های چرب و پتاسیم است. و به دلیل داشتن اسید اولئیک بالا ماده ای عنصری محبوب در بین تولیدکنندگان لوازم آرایشی محسوب می شود.

روغن های خشکبار معمولا قوی ترین ها هستند، و در این میان روغن ماکادمیا نیز از غنی ترین آنهاست. اگر مو های خیلی خشک یا آسیب دیده دارید، از این روغن مانند ماسک مو و به صورت هفتگی روی موهایتان استفاده کنید. اگر موهای تان را با اتوی مو صاف می کنید پس از این کار، از این روغن استفاده کنید.

 

فواید روغن ماکادمیا برای مو

ماکادمیا یا فندق استرالیایی میوه درخت ماکادمیا است. این گیاه ظاهری زرد رنگ و شفاف دارد. روغن ماکادمیا برخلاف روغن نارگیل، در دمای اتاق مایع است. روغن ماکادمیا سرشار از اسید چرب و پتاسیم است. غلظت آن به دلیل داشتن پالمیتولئیک اسید است که در محصولات آرایشی پوست و مو کاربرد فراوانی دارد.

روغن ماکادمیای خالص که از طریق پرس سرد به دست می آید، به عنوان روغن خوراکی استفاده می شود. در اغلب محصولات حالت دهنده مو، ماسک های مو و پوست و کرم های صورت هم از این روغن استفاده می شود. روغن ماکادمیا در موها نفوذ می کند و بسیار موثرتر از انواع روغن های معدنی است. روغن های معدنی به مرور تاثیر خوبی روی پوست سر ندارند و مدتی پس از استفاده از آنها موها سنگین و کدر به نظر می رسند.

اما روغن های گیاهی مثل روغن نارگیل و ماکادمیا راحت تر درون فولیکول های مو نفوذ می کنند و تاثیربیشتری هم بر مو دارند.

زمانی که روغن ماکادمیا به ساقه مو وارد می شود، اسیدهای چرب موجود در آن هم به فولیکول های مو وارد می شوند و باعث می شود موها قوی تر و سلامت تر شوند. این روغن همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که  موها را تقویت می کنند و از آنها در برابرآسیب های محیطی مانند آلودگی هوا محافظت می کنند.

روغن ماکادمیا خاصیت نرم کنندگی هم دارد و استفاده مدام از آن به نرمی و براقی مو کمک شایانی می کند.

این روغن، محبوب افراد با موهای فر و وز کرده است. موی مجعد در برابر آسیب های محیطی بسیار آسیب پذیر است. این نوع موها اگر خشک هم باشند آسیب بیشتری می بینند و به راحتی می شکنند. اما استفاده از این عصاره طبیعی رطوبت را در ساقه مو حفظ می کند و پروتئین طبیعی را به مو وارد می کند. موی فر با این روغن راحت تر شانه می شود و حالت می گیرد.

استفاده از آن  برای همه بی خطر است و همه افراد می توانند از این گیاه استفاده کنند اما اگر سابقه حساسیت به آجیل در شما وجود داشته باشد بهتر است پیش از مصرف مقدار کمی از آن را روی پوست آزمایش کنید. به هر حال از آنجایی که این روغن حاوی مقادیری پروتئین گیاهی است، جلوی واکنش های آلرژیک را می گیرد و احتمال بروز حساسیت را کم می کند. هر چند که هیچ گزارشی از بروز مشکلات در اثر استفاده بلند مدت از این روغن در منابع علمی وجود ندارد؛ و استفاده از این آن در درازمدت هیچ زیانی برای مو یا پوست سر ندارد.

 

خواص روغن ماکادمیا

1.روغن آجیل ماکادامیا یک روغن سبک وزن است که بدون حس چرب شدن جذب پوست می شود.

2.این روغن حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع، از جمله اسید اولئیک (امگا ۹) بوده که بسیار مرطوب کننده، بازسازی کننده و نرم کننده پوست است.

3.این روغن همچنین دارای خواص ضد التهابی بسیار عالی برای پوست می باشد.

4.اسید اولئیک (امگا ۶) موجود در روغن آجیل ماکادامیا کمک می کند تا تابع مانع پوست را بازسازی کرده و باعث کاهش میزان آب شود.

5.روغن ماکادمیا حاوی اسید پالمیتولئیک (امگا ۷)، یک ضد میکروبی فعال است که به طور طبیعی در پوست جوان ظاهر می شود.

6.سطوح اسید پالمیتوئیک اسید (امگا ۷) در پوست ما با سن کاهش می یابد، که باعث ظهور خطوط ظریف، چین و چروک پوست می شود.

7.روغن ماکادمیا نشان داده است که علائم پیری را کند می کند و همچنین برای بهبود ظاهر زخم ها، آفتاب سوختگی و سایر تحریکات جزئی پوست مورد استفاده قرار گرفته است.

8.روغن آجیل ماکادمیا سرشار از فیتواسترول است. هنگامی که فیتواسترولها را بر پوست بمالید، نه تنها قابلیت جلوگیری از کاهش کلاژن را دارند بلکه میتوانند تولید کلاژن جدید را نیز تقویت کنند.

 

 

 

فروشگاه اینرنتی : hiradstore.com

 

‫0/5 (0 امتیاز )
بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.